Arrangement: Medlemskonference 2017

Så er det ved at være tid til LH’s årlige Medlemskonferencen. Medlemskonferencen er LH’s anden højeste myndighed, efter Generalforsamlingen. Til Medlemskonferencen skal vi diskutere det næste år i LH, hvor vi skal vedtage budge og diskutere det fremtidige arbejde i LH. I år skal vi også udvikle vores politik inden for HHX, Eud og Eux merkantil uddannelserne!

Hver medlemsskole kan for hver 100. elev tilkendes 1 delegeret plads. Dog minimum 3 delegerede og maks 8 delegerede pr. skole, hvoraf hver delegeret maks kan bære én stemme. Hvis der er nogle spørgsmål kan man kontakte Sarah Siddique på mailen formand@handelselever.dk eller på nummeret 51401544. 

Det bliver en super fed og hyggelig weekend, med stor betydning for LH’s virken hele næste år, med handelsskoleelever fra hele landet.

Hvis man kun kan deltage nogle af dagene, så er dette helt okay. Skriv til Formand, Sarah Siddique, på formand@handelselever.dk, når du har tilmeldt dig, og sig hvilke dage du kan deltage. Det er samme mail du skal skrive til hvis du generelt har spørgsmål.

Det koster 350 kroner at deltage, men det er din skole der betaler! Din skole betaler ligeledes for transport. Dertil er det vigtigt at sige, at der bliver solgt drikkevare til arrangementet, og især til festen lørdag! Så husk kontanter til baren, da vi desværre ikke kan modtage kort.. Det skal dog siges, at vi har Mobile Pay!!

Der kommer løbende informationer, samt et program for weekend!

Vi glæder os til at se jer til en brag af en weekend!

Kursusdetaljer

  • Startdato: 24. nov '17
  • Varighed: 24. - 26. november '17
  • Pris: 350,00 DKK.
  •   Din skole betaler for deltagelse!