Arrangement: LH Medlemskonference 2018

Så er det ved at være tid til LH’s årlige Medlemskonference. Medlemskonferencen er LH’s anden højeste myndighed, efter Generalforsamlingen. Til Medlemskonferencen skal vi diskutere det næste år i LH, hvor vi skal vedtage budget og diskutere det fremtidige arbejde i LH. 

Hver medlemsskole kan for hver 100. elev tilkendes 1 delegeret plads. Dog minimum 3 delegerede og maks 8 delegerede pr. skole, hvoraf hver delegeret maks kan bære én stemme. Hvis der er nogle spørgsmål kan man kontakte Jonas Robbestad Søndergaard på mailen jr@handelselever.dk eller på nummeret 21976381. 

Det bliver en super fed og hyggelig weekend, med stor betydning for LH’s virke hele næste år, med handelsskoleelever fra hele landet.

Hvis man kun kan deltage nogle af dagene, så er dette helt okay. Skriv til Jonas Robbestad Søndergaard på jr@handelselever.dk, når du har tilmeldt dig, og sig hvilke dage du kan deltage. Det er samme mail du skal skrive til, hvis du generelt har spørgsmål.

Det koster 350 kroner at deltage, men det er din skole der betaler! Din skole betaler ligeledes for transport. Dertil er det vigtigt at sige, at der bliver solgt drikkevare til arrangementet, og især til festen lørdag! Så husk kontanter til baren, da vi desværre ikke kan modtage kort.. Det skal dog siges, at vi har MobilePay!! Baren er selvfølgelig med SU-venlige priser.

Der kommer løbende informationer, samt et program for weekend!

Vi glæder os til at se jer til en brag af en weekend!

Kursusdetaljer

  • Startdato: 23. nov '18
  • Varighed: 23. - 25. november '18
  • Sted: Mentiqa Nordjylland- Nørresundby
  • Pris: 350,00 DKK.
  •   Skolen betaler for deltagelse + transport