Arrangement: Ordinær generalforsamling 2019

SÅ ER DET TID TIL LH'S ÅRLIGE GENERALFORSAMLING

Til april er det tid til LH's årlige ordinære generalforsamling og her er du, som handelsskoleelev, inviteret med!

LH's generalforsamling samles en gang årligt for at diskutere det næste års arbejde og for at evaluere på dette skoleårs arbejde. Vi skal derfor have nogle spændende debatter omkring, hvad vi som handelsskoleelever har af interesser og hvad vi skal arbejde på at få ændret det næste års tid.

Udover de utrolig mange spændende debatter, er det også en weekend, hvor der er mulighed for at møde handelsskoleelever fra hele landet. Der er stor fokus på, at vi i weekenden skal have det sjovt og derfor afholdes den årlige LH Gallafest lørdag aften. Så find dit fineste gallatøj frem til en fed fest!

Hvis man kun kan deltage nogle af dagene, så er dette helt okay. Skriv til Næstformand, Jonas Robbestad Søndergaard, på jr@handelselever.dk, eller ring på 21976381, når du har tilmeldt dig, og sig hvilke dage du kan deltage. Det er samme mail eller telefonnummer du skal skrive/ringe til hvis du generelt har spørgsmål.

Det koster 350 kroner at deltage, men det er din skole der betaler! Din skole betaler ligeledes for transport. Dertil er det vigtigt at sige, at der bliver solgt drikkevare til arrangementet, og især til festen lørdag! Så husk kontanter til baren, da vi desværre ikke kan modtage kort. Det skal dog siges, at vi har MobilePay(!!). Baren har SU-venlige priser.

Der kommer løbende informationer, samt et program for weekend!

Vi glæder os til at se jer til en brag af en weekend!

Kursusdetaljer

  • Startdato: 26. apr '19
  • Varighed: 26. - 28. april '19
  • Sted: Kommer snarest!
  • Pris: 350,00 DKK.
  •   Skolen betaler for deltagelse + transport!