Arrangement: LH Academy forår 2019

SÅ ER TILMELDINGEN ÅBEN!

Så er det tid til LH Academy! LH Academy er for alle handelsskoleelever i hele landet! Temaet for forårets Academy er endnu ikke på plads, men det kommer snarest, lige som informationer omkring programmet! LH Academy er foruden opkvalificerende, super fedt og hyggeligt. Academy afholdes over en weekend, skole kommer snart, hvor der er masser af tid til at være social og lære en masse. Der vil være lærerige og interessante oplæg og workshop, men lige så meget hygge og aktivitet.

Vi håber at du, og mange fra din skole, vil komme, så vi bliver så mange som overhovedet muligt! SÅ HUSK AT FÅ SAT KRYDS I KALENDEREN!

Hvis man kun kan deltage nogle af dagene, så er dette helt okay. Skriv til Næstformand, Jonas Robbestad Søndergaard, på jr@handelselever.dk, eller ring på 21976381, når du har tilmeldt dig, og sig hvilke dage du kan deltage. Det er samme mail eller telefonnummer du skal skrive/ringe til hvis du generelt har spørgsmål.

Det koster 250 kroner at deltage, men det er din skole der betaler! Din skole betaler ligeledes for transport. Dertil er det vigtigt at sige, at der bliver solgt drikkevare til arrangementet, og især til festen lørdag! Så husk kontanter til baren, da vi desværre ikke kan modtage kort. Det skal dog siges, at vi har Mobile Pay(!!). Baren er med SU-venlige priser.

Der vil løbende blive sendt infomails ud med alle de nødvendige praktiske oplysninger, men hvis du alligevel synes der mangler noget, så kontakt Jonas Robbestad Søndergaard.

Kursusdetaljer

  • Startdato: 01. feb '19
  • Varighed: 01. - 03. februar '19
  • Sted: Aalborg Handelsskole, Strandvejen. Strandvejen 25, DK-9000, Aalborg
  • Pris: 250,00 DKK.
  •   Skolen betaler for deltagelse + transport