Om LH

Vi kæmper for handelsskoleeleverne

Hvad er LH?

Landssammenslutningen af Handelsskoleelever (LH) repræsenterer landets EUD/EUX-merkantil- og HHX-elever. Organisationens formål er at varetage vores fælles interesser. Det kan f.eks være over for skoleledelsen, politikere eller andre steder hvor vi kan få indflydelse til at gøre vores handelsskoler bedre.

LH koordinerer handelsskoleelevernes arbejde for bedre uddannelse, ved at sikre elevdemokratiet på skolerne. For os er det vigtigt at være en organisation af handelsskoleelever for handelsskoleelever.
Vi er altid åbne overfor nye aktive der vil kæmpe for bedre vilkår for alle handelsskoleelever.

LH er kendt for en aktiv og udadvendt indsats for handelsskolernes sag. Ledelsen gør dagligt en stor indsats inde og udenfor Christiansborg, for at udbrede LH’s holdninger og for at du kan få god undervisning, som du har indflydelse på.

LH holder en stribe nationale arrangementer, der er åbne for alle handelsskoleelever, der går på en medlemsskole(Kontakt os hvis du er i tvivl). LH afholder også årligt Generalforsamling, som er her vi fastsætter vores principprogram, som er LH's grundlæggende holdninger.
Det er her du kan få din direkte indflydelse på LH og hvad vi skal mene!

LH's historie

Foreningen blev dannet i 1979 af aktive i fagforeningen HK, for at vi kunne repræsentere HG og HHX-eleverne i den offentlige debat, hvilket vi har gjort lige siden.

LH flyttede i 2006 ind i Elevbevægelsens Hus med Erhvervsskolernes Elevorganisation (EEO) og Danske Gymnasieelevers Sammenslutning (DGS) og sammen har vi arrangeret store demonstrationer og protester i forbindelse med foreslået nedskæringer.

Bliv aktiv i LH - kompetencer for livet

Landssammenslutningen af Handelsskoleelever består af aktive fra hele landet, vi er mange forskellige slags mennesker og det er klart en styrke når vi skal repræsentere handelsskoleeleverne.

Mange tidligere aktive oplever at LH giver dig venner for livet og er med til at sikre et bredt netværk, man også kan få gavn af senere.  

LH giver dig også personlige kompetencer, som du kan bruge i erhvervslivet eller andre foreninger. LH holder løbende kurser med oplæg om f.eks projektledelse, taler-teknik, hvordan man motiverer andre og meget andet.

Vores håb er at du lærer noget, udover det din skole kan tilbyde.
De kompetencer som du får af LH er bredere end din nuværende uddannelse - det er dannelse for livet.
Bliv aktiv i LH - det betyder både indflydelse på din skole, nye kompetencer og venner for livet.

Sarah Siddique

Formand

Telefon: 51401544

E-mail: formand@handelselever.dk

Jonas Robbestad Søndergaard

Næstformand

Telefon: 21976381

E-mail: jr@handelselever.dk

Oliver Bornemann

Uddannelsespolitisk forretningsudvalgsmedlem

Telefon: 50453260

E-mail: ob@handelselever.dk

Sofie Gade Christiansen

Uddannelsespolitisk forretningsudvalgsmedlem

Telefon: 51401326

E-mail: lh@handelselever.dk

Luna Åris

Elevrådsansvarlig forretningsudvalgsmedlem

Telefon: 51304046

E-mail: laa@handelselever.dk

Mads Rundstrøm

Regionsansvarlig forretningsudvalgsmedlem

Telefon: 42639095

E-mail: mr@handelselever.dk